VremPrimaruInapoi: Bizarul Inimăroiu vrea să facă PUI la Primărie

miercuri, 21 mai 2008

Bizarul Inimăroiu vrea să facă PUI la Primărie

Aflat sub influenţa unei stări de concupiscenţă avansată, Inimăroiu caută să convingă electoratul din sector că e capabil şi poate. Adică: ţine minte pe de rost 1350 de proiecte la care se laudă că a lucrat personal - între 10-12 ore pe zi – că se va ocupa şi de instituţiile de învăţământ, ca va discuta cu profesorii şi directorii de şcoli, ale căror opinii le va „sistematiza”, precum şi alte multe lucruri. Pe care le putea face în patru ani, între 2004-2008. Asta dacă nu mergea aşa de des în Suedia şi în alte vacanţe. Indiscreţii vă pot spune şi cu cine mergea în vacanţele respective....

Despre lucrurile pe care le putea face în Sectorul 4 şi nu le-a făcut puteţi citi chiar pe site-ul lui Inimaroiu, unde sunt anunţate ca proiecte de viitor. Ar fi putut să-şi scrie pe site şi de ce l-a dat afară partidul care l-a susţinut la alegerile din 2004; sau de ce a promis terenuri la unii, numai să fie primit să candideze şi el din partea unui partid. Promitea chiar şi trecerea unui număr de 4 consilieri, nu numai terenuri. Că doar la terenuri se pricepe, nu degeaba procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 l-au pus sub urmărire penală, într-un dosar legat de vânzarea subevaluată, prin negociere directă, a 11 imobile aflate in proprietatea statului. Mare lucru...a mai pierdut statul vreo 500.000 de euro. Cât a câştigat Inimaroiu e dificil de apreciat. Probabil mult.


Acelaşi Inimăroiu, în prag de iarnă, în noiembrie 2006, a cerut la rectificarea bugetară încă 60 de miliarde de lei vechi pentru „menţinerea spaţiilor verzi”. Pe logica asta, putea cere bani de deszăpezire în august. Făcea şi un PUI, ca să se justifice. A schimbat plăcuţele de identificare a străzilor din Sector cu 25 de miliarde de lei, deci putea face deszăpezire şi-n iunie... Ca să nu mai menţionez vânzarea subevaluată a spaţiilor comerciale Aleea Castanilor şi Piaţa Străduinţei... Cam ăsta este, în scurte flash-uri, Inimăroiu. Penal şi penibil. Şi o recomandare pentru el: ROIU`!

Niciun comentariu:

 

Free Web Counters