VremPrimaruInapoi: VREM PRIMARUL ÎNAPOI

vineri, 23 mai 2008

VREM PRIMARUL ÎNAPOI

Este strigătul disperat al locuitorilor Sectorului 4. Ei sunt supăraţi. Lenea şi lipsa de respect cu care i-au tratat actualii edili, scandalul permanent din primărie şi faptul că au ajuns să fie conduşi de singurul primar din Capitală ce a fost tras la răspundere pentru afaceri ilegale i-a determinat să-şi ceară PRIMARUL ÎNAPOI în Sectorul 4.

Îl vor pe Vasile Mihalache din nou la Primărie. Îl ştiu om serios, care nu i-a dezamăgit. S-au mobilizat şi au făcut un club.

Vor să recupereze timpul pierdut. Clubul va susţine proiectele pe care Vasile Mihalache le are pentru sectorul lor. Din club fac parte oameni de rând dar şi oameni politici, medici, ingineri, profesori, economişti, oameni de afaceri.

Printre cei care îl cer ÎNAPOI LA PRIMĂRIE pe Vasile Mihalache se numără Dan Matei Agaton, George Mihăiţă, Victor Socaciu, Doru Tufiş, Cătălin Crişan, Daniel Ghiţă, şi Ciprian Sora.


Veniţi să-I cunoaşteţi şi să staţi de vorbă cu ei, luni, 26 mai, la ora 1830, la Rin Grand Hotel, la lansarea oficială a clubului

VREM PRIMARUL ÎNAPOI

P.S:Surse bine informate ne-au asigurat că de la eveniment nu va lipsi nici viitorul Dom’ Primar, Vasile Mihalache. Şi nici lideri ai PSD. Ni s-a promis o seară pe cinste.

Niciun comentariu:

 

Free Web Counters