VremPrimaruInapoi: Atacuri electorale scârboase la Primaria sectorului 4

miercuri, 28 mai 2008

Atacuri electorale scârboase la Primaria sectorului 4

Lupta electorala strânsa de la Primaria sectorului 4 i-a facut pe unii dintre candidati sa recurga la atacuri sub centura. Actualul primar, Adrian Inimaroiu, a fost scos „schizofrenic” de contracandidatii sai, in vreme ce Cristian Popescu-Piedone a fost depistat ca traficant de masini de lux si apropiat al lumii interlope.

Inimaroiu il vede pe Piedone autorul din umbra
Contactat telefonic, Adrian Inimaroiu ne-a declarat ca atacul legat de diagnosticul sau este o facatura electorala. „Mie imi este foarte clar ca o asemenea actiune nu putea fi pusa la cale decât de catre un sfertodoct, de un personaj care a avut o copilarie foarte nefericita si care in prezent traieste cu multe frustrari in subconstient”, ne-a declarat Inimaroiu. Acesta a mai dat de inteles ca atât SMS-urile, cât si documentele care il scot „schizofrenic” sunt opera lui Cristian Popescu Piedone si a celor care il sustin. „Voi merge in continuare cu demersurile legate de plângerea penala impotriva acestui personaj, chiar cu riscul de a fi in continuare tinta pentru acest om”, a incheiat Adrian Inimaroiu.

Afaceri cu masini scumpe in mediul interlop
In ceea ce-l priveste pe Popescu-Piedone, acesta mai are si alte „bube” la CV-ul cu care se va prezenta in fata electoratului. Adversarii sai politici au scos pe piata o dovada a faptului ca fostul inspector OPC a facut mai multe tranzactii dubioase cu masini de lux. De altfel, aceasta este una dintre pasiunile lui Piedone, care a schimbat pâna acum mai multe limuzine. Chiar din declaratia de avere a lui Cristian Popescu, facuta din postura de consilier la Primaria sector 6, rezulta ca a vândut in 28 mai 2007 un autoturism Mercedes catre firma SC Mousechit Impex SRL, pentru suma de 19.500 de euro. Sereleul respectiv a avut licenta de transport ridicata pe teritoriul Spaniei, dupa ce politistii de acolo au depistat ca se ocupa cu trafic de persoane. Electoral, aceasta tranzactie facuta de Piedone a fost interpretata ca o forma mascata de mita. S-a pus problema ca masina a fost supraevaluata. Aceeasi procedura se pare ca a fost folosita si la o alta vânzare-cumparasem, in acel caz cumparator fiind firma de salubrizare Urban. Din pacate, Cristian Popescu „Piedone” nu a putut fi gasit pe telefonul mobil pentru a ne furniza versiunea sa cu privire la aceste tranzactii.


Dan Bucura
Gardianul

Un comentariu:

Anonim spunea...

Acea masina Mercedes am vrut sa o cumpar eu, dar banca mi-a aprobat creditul prea tarziu. Am si martori ca am avut multe discutii, cu DL Popescu, in targul de masini. Masina a fost vanduta in targul Vitan.Daca o cumparam eu, acum acest articol mai aparea? Pentru cine vrea, pot sa va dovedesc ca am cumparat alta masina la o saptamana dupa ce se vanduse cea a lui DL Popescu.

 

Free Web Counters